Πρόγραμμα NBG Business Seeds: Το επόμενο βήμα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Με την ολοκλήρωση, στις αρχές της προηγουμένης εβδομάδας, της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας ξεκινά η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων και η ανάδειξη των 10 ιδεών που θα βραβευτούν στην καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε Ιούνιο. 

Την ίδια όμως στιγμή οι δέκα περυσινές νεοφυείς επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον 12ο Διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας, τρέχουν τα σχέδια τους, κυνηγούν τα όνειρα τους και πορεύονται με όλες τις δυνάμεις τους, με την συμβολή και την συμβουλή της τράπεζας στο δρόμο προς την επιτυχία, όχι μόνον εντός συνόρων, αλλά και εκτός.

Μόλις τέσσερεις μήνες μετά την βράβευση τους στο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας έχουν κάνει τα επόμενα βήματα, δεν αφήνουν να χαθεί ούτε μέρα, παρά το γεγονός ότι μεσολάβησε το καλοκαίρι. Ποια είναι τα όνειρά τους; Που βρίσκεται σήμερα η ιδέα τους. Οι δημιουργοί των ιδεών που έγιναν πράξη μιλούν στο ΑΠΕ/ΜΠΕ και δίνουν απαντήσεις.


OVIVIEW-ένα χρήσιμο εργαλείο για το HR κάθε επιχείρησης


Η OVIVIEW είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο τη δημιουργία ενός αντικειμενικού περιβάλλοντος κριτικής αξιολόγησης και επιλογής του καταλληλότερου υποψηφίου για την εκάστοτε θέση εργασίας. Η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορο και εύκολο φιλτράρισμα των υποψηφίων στα πρώτα στάδια αξιολόγησης, μέσω ετεροχρονισμένης καταγραφής κάθε συνέντευξης, προσφέροντας έτσι στον εργοδότη τη δυνατότητα ευέλικτης προσέγγισης σε χαμηλότερο πραγματικό κόστος.